Julkaistu: 18.06.2020 00.00

Tervetuloa Seiskoihin 2020-2021

Tervetuloa Seiskoihin!

Uusi kausi on taas käynnistynyt Seiskoissa. Tämä kausi alkaa koronan takia hieman erilailla kuin aikaisemmat kaudet, mutta pyrimme siihen että normaaliin toimintaan päästään elokuussa kun jäähalli näillä näkymin aukeaa.

Tämä kirje on lähetetty kaikille pelaajille tai heidän vanhemmilleen, jotka ovat jäsenrekisterissämme Jopoxissa. Pyydän teitä tarkistamaan että tietonne ovat oikein Jopoxissa, jotta viestintä toimii seuran ja joukkueiden kanssa.

Seuramme kevätkokous pidettiin 9.6.2020, missä vahvistettiin kauden 2020-2021 Toimintasuunnitelma, Toimintaohjeet, Talousarvio sekä siihen liittyvät kausimaksut. Suuria muutoksia näihin ei tullut, ehkä näkyvin muutos liittyy maksuihin: erilliset toiminta- ja teroitusmaksut poistettiin ja ne sisällytettiin kausimaksuun. Tämä näkyy 10€ korotuksena kausimaksun kuukausierässä.

Kaikki seuran toiminnan kannalta tärkeät materiaalit löytyvät Jopoxin Materiaalipankista: https://sevenringettes.com/materiaalipankki (näkyvät myös joukkueiden pukukoppien Materiaalipankeissa)

Ringeten Ice Card:t kannattaa hankkia ennen elokuuta, jolloin mahd. vakuutusturva säilyy katkeamattomana. Ohjeet Ice Card:n hankintaa löydät SKRL:n sivuilta: https://ringette.skrl.fi/fi/Ice+card/Ice+Card+info.html

Toimihenkilöiden TO Ice Card:t kustantaa seura/joukkue. Tämän edellytyksenä on että toimihenkilö on seuramme jäsen, koska haluamme että kaikki seuramme toiminnassa mukana olevat sitoutuvat noudattamaan seuran sääntöjä sekä toimintaohjeita.

Hyvää kesää kaikille! Nähdään taas pian hallilla,

Sami Tilander - puheenjohtaja

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!