Projekti "NSR Edustusjoukkue kaudelle 19-20" etenee. Valmennusryhmä muotoutumassa.
Julkaistu: 09.02.2019 00.00

Projekti "NSR Edustusjoukkue kaudelle 19-20" etenee. Valmennusryhmä muotoutumassa.

Nurmijärvi Seven Ringettes on kutsunut nykyisen B-SM-joukkueen valmentajan Timo Vannisen kaudelle 2019-20 perustettavan Edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi ja muodostajaksi. Iloksemme Timo Vanninen on hyväksynyt kutsun ja on jo ottanut tehtävän vastaan ja valmistelut joukkueen muodostamiseksi ensi kaudelle etenevät. Timo Vannisella on useiden vuosien kokemus toimimisesta Nurmijärvi Seven Ringettesin valmentajana eri joukkueissa ja nyt viimeisimpänä Seiskojen SM-sarjaa pelaavan B-joukkueen vastuuvalmentajana. Timo Vannisella on omaa pelaajataustaa jääkiekon puolelta I divisioonasta sekä nuorten SM-sarjasta.

Valmennusryhmään on kutsuttu ja kutsuun on vastannut myös myöntävästi valmentaja Lasse Takala, jolla on kokemusta ringettevalmentajana toimimisesta 9 kauden ajalta. Lasse on toiminut menestyksekkäästi valmentajana sekä Seiskoissa että BlueRingsissä D-joukkueista SM-sarjatasolle.

Maalivahtivalmentajaksi joukkueeseen on lupautunut Ari Leppänen. Ari on valmentanut Seiskojen maalivahteja maalivahtijäiden merkeissä vuodesta 2016 lähtien. Hänella on pelaajataustaa maalivahtina jääkiekossa useista eri seuroista. Valmentajana ja maalivahtivalmentajana Ari on toiminut vuodesta 1992 lähtien. Seiskojen edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana toimimisen ohessa Leppänen jatkaa myös Seiskojen muiden joukkueiden maalivahtivalmentajana viikottaisen maalivahtijäiden merkeissä myös tulevalla kaudella.

Fysiikkavalmentajana edustusjoukkueessa aloittaa fysioterapeutti (AMK) Saana Sireeni. Saanalle ringette on hyvin tuttu laji, sillä tälläkin hetkellä Saana pelaa kasvattajaseuransa Seiskojen N-harrastejoukkueessa.

Kauden 2019-20 edustustusjoukkueen joukkueenjohtajaksi on kutsuttu nykyinen B-joukkueen joukkueenjohtaja ja Seiskojen hallituksen jäsen Hannu Kauremaa.

Edustusjoukkueen toimihenkilöryhmää tullaan vielä täydentämään jatkossa.


Edustusjoukkuetta koskeviin tiedusteluihin vastaavat

Timo Vanninen

timo.vanninen(a)kesko.fi


Hannu Kauremaa

hannu.kauremaa(a)tietokeskus.fi

040 529 2746


sekä Nurmijärvi Seven Ringettesin valmennuspäällikkö

Tuomo Lukkari

valm.paallikko(a)sevenringettes.com

040 711 9800

Seuran uusimmat

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!