Julkaistu: 21.09.2020 00.00

Seuran hallituksen tiedote 21.9.2020

Nurmijärvi Seven Ringettes ry:n tiedote 21.09.2020

KeuSoten tiedottamiin korona-altistumiin vedoten, Seiskojen hallitus on päättänyt seuraavista toimenpiteistä koskien kilpa- ja harrastustoimintaa Klaukkalan jäähallilla.

Henkilöliikenne eri ikäluokkien välillä

Toistaiseksi joukkueiden välinen pelaaja- ja toimihenkilöliikenne on rajoitettu.

Jokainen joukkue toimii omana yksikkönään harjoitus- ja pelitoiminnassa. Pelaajalainoja esimerkiksi nuoremmasta tai vanhemmasta ikäluokasta ei oteta tapahtumiin. Ikäluokan sisällä tapahtuva luontainen pelaajaliikenne pelijoukkueiden välillä on sallittua.

Mikäli pelitapahtumaa ei saada järjestettyä oman joukkueen pelaajilla, mahdolliset pelaajalainat on sovittava valmennuspäällikön kanssa.

Oheisharjoittelu sisätiloissa

Suositaan oheisia ulkona. Kuntosalin käyttöä tulee rajoittaa. Juoksusuoralla vain yksi joukkue kerrallaan.

Henkilöiden asiointi jäähallilla

Joukkueiden järjestämissä tapahtumissa tulee ottaa huomioon viranomaisten ja liiton suositukset, sekä tarvittaessa sopeuttaa toimintaa jotta voimme tarjota turvalliset harrastamisolosuhteet.

Hallin sisätiloissa oleskelua tulee välttää. Harkkahallin pelit pelataan tyhjille katsomoille. Kisahallin katsomossa turvavälit pystytään pitämään. Joukkueenjohtajien on hyvä tiedottaa asiasta vierasjoukkueille hyvissä ajoin.

Toimihenkilöillä ja toimitsijoilla on oltava kasvomaski hallissa ollessaan, jos turvavälejä ei pystytä pitämään. Seura tarjoaa maskin toimihenkilöille ja toimitsijoille.

Kaikki tapahtumat mitkä voi järjestää etäyhteydellä, tulee järjestää niin. Joukkueiden käytössä on seuran Google Meet-palvelu.


Nurmijärvi Seven Ringettes ry - hallitus

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!