B, B-Nuorten SM Sarja

NSR B - Ilves B  4 - 5

Klaukkalan JH

NSR vs Ilves (4-5)

Joulutauon jälkeen jatkettiin taas ylempää eli BSM sarjaa. Ensimmäisenä vastustajana uudella vuosikymmenellä luisteli vastaan Ilves. Syksyllä kohtaamisemme päättyi Ilveksen selkeään voittoon Tesoman jäähallissa 13-3.

Eilen luotiin joukkueena kevätkauden tavoitteet ja käytiin joukkueena erilaisia asioita läpi. Nämä asiat sekä tavoitteet selkeänä mielessä lähdettiin haastamaan Ilvestä ihan uudella asenteella ja innolla.

Ensimmäinen erä meni vieraille 0-1. Toisessa erässä vastustaja siirtyi jo 0-3 johtoon, mutta sitten aikalisän kautta uudet suunnitelmat ja kuvioiden tarkennukset käyttöön. Se tuotti tulosta ja pitkälle tauolla lähdettiinkin 2-3 tilanteesta. Ensimmäisen maalimme tässä ottelussa teki Aino (#19) syöttäjänä Julia (#8) ja toisen maalimme teki Amanda (#21) syöttäjänä Laura (#88). Kolmas erä meni tasan 1-1. Meidän maalimme kolmannessa erässä teki Aino (#19) ja syöttäjänä Veera (#17). Kun sitten viimeinenkin erä meni tasan 1-1, niin pisteet matkasivat tiukan ottelun jälkeen Tampereelle. Meidän viimeisen maalimme teki Suvi (#10) ja syöttäjänä Adele (#78).

Maalissa Amanda (#34) pelasi taas loistavan pelin - 48 torjuntaa ja torjuntaprosenttina 90,56

Tästä se sitten käynnistyy meidän vuoden alun peliputkemme. Huomenna kohtaamme Haukat Järvenpäässä ja keskiviikkona Helsinki Ringeten Klaukkalassa.