SKRL:n tiedote Koronavirusepidemiaan liittyen.
6.3.2020 15:50 Seuratiedotteet / Pääsivusto

SKRL:n Tiedote koronavirusepidemiaan liittyen


PÄIVITYS 13.3.2020 00:00:

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n hallitus on päättänyt keskeyttää kaikki liiton alaiset sarjat, sekä perua kaikki tapahtumat ja turnaukset toukokuun loppuun saakka

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto noudattaa koronavirusepidemian osalta Suomen hallituksen, terveysviranomaisten ja Olympiakomitean ohjeita ja suosituksia. Kaukalopallon ja ringeten ottelutapahtumat perutaan perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Tämä koskee kaikkia liiton ja sen jäsenseurojen alaisia ottelutapahtumia ja turnauksia sekä maajoukkuetoimintoja.

Haluamme tukea urheilijoiden ja heidän lähipiirien sekä kaikkien ringeten ja kaukalopallon parissa toimivien terveyttä, sekä toimia vastuullisesti turvallisen urheilun toimintaympäristön edistämiseksi.

Liitto suosittelee, että harjoitukset ja mahdolliset leiritapahtumat perutaan varatoimenpiteenä toukokuun loppuun saakka. Seuroille ja joukkueille ei suositella tällä hetkellä myöskään matkustamista ulkomaille turnauksiin tai peleihin.

Seurat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita voi seurata osoitteessa www.thl.fi.

SKRL:n liittohallitus käsittelee kokouksissaan päätöksen seurannaisvaikutuksia ja tulee sitä varten pyytämään seuroja arvioimaan tilannetta paikallisesta näkökulmasta.

Lisätietoja: Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n toiminnanjohtaja Anu Pitkänen, 050 3759223, toiminnanjohtaja@skrl.fi

https://www.skrl.fi/fi/nw/15541/suomen+kaukalopallo-+ja+ringetteliitto+ryn+hallitus+on+p%C3%A4%C3%A4tt%C3%A4nyt+keskeytt%C3%A4%C3%A4+kaikki+liiton+alaiset+sarjat+sek%C3%A4+perua+kaikki+tapahtumat+ja+turnaukset+toukokuun+loppuun+saakka.html


PÄIVITYS 12.3.2020 15:00:

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto selvittää niitä koronaan liittyviä toimenpiteitä ja suosituksia, joihin Suomen hallituksen tiedonannon jälkeen tulee ryhtyä liiton ja jäsenseurojen osalta.

Lisätietoja annetaan sen jälkeen, kun ratkaisuja on tehty, kuitenkin mahdollisimman pian.


06.03.2020 00:00

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna koronaviruksen aiheuttama tartuntatautiepidemia (COVID-19). Epidemiatilanne muuttuu jatkuvasti ja SKRL seuraa viranomaisten (THL) ohjeita tartuntojen ehkäisyssä.

Liitto korostaa huolellisen käsihygienian merkitystä kaikessa kanssakäymisessä. Liitto suosittelee, että jokaisella pelaajalla on oma juomapullo, eikä yhteisiä juomapulloja käytetä.

Myös ottelutapahtumien järjestämisen osalta liitto seuraa viranomaisten tekemiä ohjeita ja suosituksia yleisötapahtumiin liittyen. Esimerkiksi kättelyihin liittyviä eri ohjeita ei anneta tässä vaiheessa, mutta toki ottelutapahtumaan osalliset voivat sopia keskenään tavanomaisesta käytännöstä poikkeavia toimintatapoja.


Linkki SKRL:n sivulle tiedotteeseen.

<

   
Lisää uutisia
F
«  Kesäkuu   »