F2014-2015 Tervetuloa mukaan joukkueeseen!
F-joukkueJulkaistu: 01.05.2023 09.00

F2014-2015 Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

F2014-2015 joukkueessa harjoitellaan luistelua ja ringeten lajitaitoja kaksi kertaa viikossa. Lisäksi pelaamme Etelä-Suomen F-joukkueiden sarjaa, jossa pelit pelataan turnausmuotoisesti. F-juniorit pelaavat puolikkaalla kentällä ja tärkeintä peleissä on pelaamisen ilo sekä lajiin sekä sen sääntöihin tutustuminen.

Joukkueemme on mukava sekoitus pienestä pitäen lajia harrastaneita sekä aivan uusia pelureita. Harjoittelemme ilon kautta ja jokaisen pelaajan taitotason huomioiden. Harjoituksemme suunnitellaan ja toteutetaan siten, että jokainen pelaaja saa sopivasti haastetta ja onnistumisen kokemuksia.

Mukaamme mahtuu aina uusia 2014-2015-syntyneitä pelaajia, joten tervetuloa rohkeasti kokeilemaan ringetteä kanssamme!

Joukkueeseen mukaan liittymiseen ei tarvita aiempaa ringettetaustaa ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa. Jos siis omistat luistimet ja pysyt niillä hyvin pystyssä, niin mukaan vaan! Voit käydä kokeilemassa neljä kertaa maksutta ja kokeilukerralla jäälle riittävät varusteiksi luistimet, kypärä ja paksummat hanskat. Harjoitusvuoromme löydät tapahtumakalenterista. Lisätietoja joukkueenjohtajalta, f_jojo@sevenringettes.com

Muista myös ringette- ja luistelukoulumme, josta voi myös hakea vauhtia luisteluun ennen joukkueeseen siirtymistä.

Mitä ringette oikein on? Lisätietoa tästä tyttöjen ja naisten omasta vauhdikkaasta jäälajista löydät täältä.