Minustako ringettekoululainen?
Julkaistu: 31.07.2023 09.00

Minustako ringettekoululainen?

Ringettekoulu on tarkoitettu 3,5-10-vuotiaille tytöille ja pojille. Ringettekoulussa harjoitellaan luistelutaitoja kunkin lapsen taitotason mukaisesti. Harjoittelu tapahtuu erilaisten leikkien ja pelien avulla iloisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä uusiin ystäviin tutustuen ja ryhmässä oppien. Pelillisiä taitoja harjoitellaan enemmän seuran ikäkausijoukkueissa.

Ringettekoulu alkaa syyskuussa ja jatkuu aina huhtikuulle saakka. Ringettekoulun jääaika on sunnuntaisin klo 16-17. Alkuun varusteiksi riittävät kypärä, luistimet ja hieman paksummat käsineet. Suosittelemme jääkiekkokypärää kasvosuojuksella, mutta alkuun voit toki tulla kokeilemaan vaikka pyöräilykypärällä.

Ringettekouluun voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta vain. Ringettekoulusta on mahdollisuus siirtyä ikäkausijoukkueen harjoituksiin ja peleihin mikäli taidot ja into riittää. Seuramme nuorimmat 5-7-vuotiaat harrastajat pelaavat G-joukkueessa, jossa tutustutaan lajiin leikkien ja pelien kautta. Jokaiselle ikäluokalle löytyy seurastamme oma joukkue, joissa on tilaa uusille pelaajille, lisätietoja kunkin joukkueen omilta sivuilta tai jr.valm.paallikko@sevenringettes.com.

Ringettekoulussa voi kokeilla ringettekoulukauden (syyskuu-huhtikuu) aikana kaksi kertaa veloituksetta. Syksyn kausimaksu on 80 € ja kevään kausimaksu on 80 €. Kausimaksu sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen, harjoituspaidan sekä rinkulan ja luistimien teroitukset koko ringettekauden. Seuralta saa myös lainaan mailoja.

Ringettekoulun valmentajat ovat Ringetteliiton kouluttamia. Valmentajien apuna on seuran omat C/D-tytöt.

Ringettekoulu toimii Klaukkalan Jäähallilla. Klaukkalan jäähalli sijaitsee osoitteessa Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala.

Lisätietoa Ringettekoulusta saat sähköpostilla toimisto@sevenringettes.com

Tule rohkeasti mukaan!

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!