Ringettekoulun rehtorin tervehdys
Julkaistu: 01.09.2023 09.00

Ringettekoulun rehtorin tervehdys

Moikka

Mun nimi on Iiris, olen kahden lapsen äiti. Olen iloinen, kannustava ja turvallisen ilmapiirin luova valmentaja. Mua motivoi liikkumaan liikkumisen ilo. Nautin luonnossa liikkumisesta ja tykkään luistella mökillä järven jäällä. Teemme sitä perheeni kanssa joka talvi. Mulle on tärkeää saada lapset liikkumaan ja viihtymään jäällä. Jäällä oppiminen tapahtuu pääasiassa leikin avulla tai muuten leikinomaisilla harjoituksilla. Harjoituksissa luon lapsille tunteen, että he ovat tärkeitä ja jokainen on hyväksytty omana itsenään. Ringettekoulussa leikitään hymy huulilla yrittämistä kannustaen ja onnistumisen mahdollisuudet huomioiden. Harjoitusten keskipisteenä ovat hauskanpito ja onnistumisien tarjoaminen jokaiselle lapselle. Ringettekoulussa voi löytää uusia ystäviä ja meillä on muutenkin kiva olla!

Ringettekoulu toimii Klaukkalan Jäähallilla (Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala) sunnuntaisin klo: 16.00-17.00. Alkuun varusteiksi riittävät kypärä (myös pyöräilykypärä käy alkuun), luistimet, paksummat hanskat sekä oma juomapullo. Hinta: 80€/kausi. Kausimaksu sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen, harjoituspaidan sekä rinkulan ja luistimien (hokkarit) teroitukset koko ringettekauden. Seuralta löytyy myös mailoja lainaan.

Ringettekoulussa voi kokeilla ringettekoulukauden (syyskuu-huhtikuu) aikana kaksi kertaa veloituksetta. Ringettekouluun voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta vain. Tuu siis mukaan!

Lisätietoa Ringettekoulusta saat sähköpostilla: toimisto@sevenringettes.com

Nähdään jäällä!

Iloisin terveisin,

Iiris Saarenketo / Ringettekoulun rehtori

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!