F2015-2016 Tervetuloa mukaan joukkueeseen!
F-joukkueJulkaistu: 01.05.2024 09.00

F2015-2016 Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

F2015-2016 joukkueessa harjoitellaan luistelua ja ringeten lajitaitoja kaksi kertaa viikossa. Lisäksi pelaamme Etelä-Suomen F-joukkueiden sarjaa, jossa pelit pelataan turnausmuotoisesti. F-juniorit pelaavat puolikkaalla kentällä ja tärkeintä peleissä on pelaamisen ilo sekä lajiin sekä sen sääntöihin tutustuminen.

Joukkueemme on mukava sekoitus pienestä pitäen lajia harrastaneita sekä aivan uusia pelureita. Harjoittelemme ilon kautta ja jokaisen pelaajan taitotason huomioiden. Harjoituksemme suunnitellaan ja toteutetaan siten, että jokainen pelaaja saa sopivasti haastetta ja onnistumisen kokemuksia.

Mukaamme mahtuu aina uusia 2015-2016-syntyneitä pelaajia, joten tervetuloa rohkeasti kokeilemaan ringetteä kanssamme!

Joukkueeseen mukaan liittymiseen ei tarvita aiempaa ringettetaustaa ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa. Jos siis omistat luistimet ja pysyt niillä hyvin pystyssä, niin mukaan vaan! Voit käydä kokeilemassa neljä kertaa maksutta ja kokeilukerralla jäälle riittävät varusteiksi luistimet, kypärä ja paksummat hanskat. Harjoitusvuoromme löydät tapahtumakalenterista. Lisätietoja joukkueenjohtajalta, f_jojo@sevenringettes.com

Muista myös ringette- ja luistelukoulumme, josta voi myös hakea vauhtia luisteluun ennen joukkueeseen siirtymistä.

Mitä ringette oikein on? Lisätietoa tästä tyttöjen ja naisten omasta vauhdikkaasta jäälajista löydät täältä.

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!