Esittelyssä Seiskojen uusi juniorivalmennuspäällikkö
Julkaistu: 17.09.2019 00.00

Esittelyssä Seiskojen uusi juniorivalmennuspäällikkö

Jouni Parkkosen tie Seiskojen valmentajaksi ja nyt juniorivalmennuspäälliköksi lähti liikkeelle perinteisesti. Reilu viisi vuotta sitten Parkkonen kuskasi tyttönsä hallille kokeilemaan tykkäisikö tyttö Ringettekoulusta. Tyttö tykkäsi ja Ringettekoulusta tie vei joukkueeseen, johon tietysti tarvittiin toimihenkilöitä. Sittemmin Parkkosen toinenkin tytär innostui ringetestä ja nykyään miehen vapaa-aika kuluu mukavasti tytärten F- ja E-joukkueita valmentaessa.

Seiskoissa edellisen juniorivalmennuspäällikön siirtyessä muihin töihin, ryhtyi valmennuspäällikkö Tuomo Lukkari kesällä miettimään sopivaa henkilöä tilalle ja päätyi soittamaan Parkkoselle. ”Jouni on osoittanut vuosien varrella suhtautuvansa valmennukseen vakavasti. Hän on hyvin vastuuntuntoinen ja sitoutunut toimintaan”, perustelee Lukkari valintaa.

Juniorivalmennuspäällikön toimenkuvaan kuuluu tärkeimpänä tehtävänä toiminnan tason varmistaminen. Käytännössä Parkkonen pitää huolta, että valmennus toimii hyvin, ilman ristiriitoja tai ongelmia. Hän myös varmistaa, että tieto kulkee joukkueiden ja seuran välillä, toimien tarvittaessa välikätenä.

”Seiskat ovat kasvaneet isommaksi seuraksi ja homma on mennyt organisoidummaksi. Haluan omalta osaltani varmistaa, että asiat toimivat. Suhdetoimintaahan tämä on suuntaan ja toiseen", summaa Parkkonen rooliaan.

Seuran uusimmat

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!