Seiskojen uusi puheenjohtaja esittäytyy
Julkaistu: 03.10.2019 00.00

Seiskojen uusi puheenjohtaja esittäytyy

Olen Sami Tilander ja minut valittiin syyskokouksessa (26.9.2019) seuramme uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi. Seuraan tässä roolissa Milja Virtasta, joka ehti olla puheenjohtajana kaksi vuotta.

Kiinnostukseni ringetteen heräsi kun nuorin tyttäreni eksyi aikanaan jäähallille Seiskojen RingetteKouluun ja sieltä mukaan F-joukkueeseen. Vuosien varrella sain tutustua lajiin enemmänkin: ensiksi katsomosta ja toimitsijapöydän takaa, ja lopulta ihan vaihtoaitiostakin käsin joukkueenjohtajan roolissa. Tällä hetkellä tyttäreni pelaa D-joukkueessa maalivahtina ja itse siis toimin tämän joukkueen johtajana. Ringette on mahtava harrastus ja on hienoa saada olla mukana luomassa mahdollisuuksia sen harrastamiseen kunnassamme.

Seuramme hallituksessa olen ollut mukana nyt vuoden verran ja siitä osan aikaa myös varapuheenjohtajana. Nyt työkavereikseni syyskokous valitsi Hannu Kauremaan (varapj), Sampo Sihvolan, Heidi Puustisen, Maarit Jokelan (rahastonhoitaja), Saana Sireenin sekä Timo Niskasen. Kyllä on ilo työskennellä näin kokeneessa porukassa!

Viime aikoina olen käynyt katsomassa Edustusjoukkueemme kotipelejä suurella mielenkiinnolla. Minusta on hienoa että Seiskat pystyy tarjoamaan pelaajillemme vihdoinkin kehityspolun aina Ykkössarjaan asti. Se luo oikeanlaista jatkuvuuden tunnetta seuraamme.

Mutta kyllä seurassamme kehitettävääkin on: esimerkiksi nuorimpien harrastajien lukumäärä on ollut viime aikoina varsin pieni ja se varmasti tulee olemaan yksi fokusalueista uudessa hallituksessa.

Toivotan onnea uudelle hallitukselle sekä kiitän Miljaa kuluneesta kahdesta vuodesta! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Seuran uusimmat

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!