Seiskat tarjoaa erinomaiset puitteet ringeten harrastamiseen
Julkaistu: 05.04.2021 00.00

Seiskat tarjoaa erinomaiset puitteet ringeten harrastamiseen

Nurmijärvi Seven Ringettes on saavuttanut jo kunnioitettavan 20 vuoden iän ringetteseurana. Seiskat on tullut tunnetuksi vahvana kasvattajaseurana ja edelleen jatkossakin tärkeää on, että seuramme tarjoaa hyvät mahdollisuudet ringeten harrastamiseen kaikille aina pienistä ringettekoululaisista aikuisiin sarjapelaajiin. Tämän saavuttamiseksi Seiskat pystyy tarjoamaan jäsenistölleen ensiluokkaiset puitteet. Näiksi voidaan katsoa mm.

Pelaajapolku ringettekoulusta aikuisten sarjoihin

Viime kaudelle perustettu Ykkössarjajoukkue takaa sen, että Seiskoissa pystytään tarjoamaan kaikille kehittymishaluisille pelaajille pelaajapolku alkaen 3-4 -vuotiaista Ringettekoululaisista aina aikuisiin Ykkössarja- ja Ladyt-joukkueiden pelaajiin.


Hyvä jäävuorotilanne


Seiskoilla on hyvä tilanne jäävuorojen suhteen. Joukkueille voidaan tarjota riittävästi sekä koko kentän, että jaetun kentän vuoroja läpi kauden. Myös harjoitusotteluiden ja erilaisten tapahtuminen, esim. turnausten, järjestäminen onnistuu varsin joustavasti käytettävissä olevien jäävuorojen puitteissa.

Klaukkalan jäähalli


Klaukkalan jäähalli on uudenaikainen jäähalli, jossa on kaksi kaukaloa, kuntosali oheisharjoitteluja varten, liikuntasali/iso neuvottelutila, juoksusuora sekä pieni neuvottelutila. Seiskoilla on myös joukkueiden käytössä useita tiloja (kuten mm. kuivauskopit) ja muuta varastotilaa varusteiden ja muun materiaalin säilyttämiseen. Hallilla on myös Seiskojen oma toimisto. Jäähallilla on myös teroitushuuone, jossa Seiskoilla on oma korkealaatuinen teroituskone, jolla onnistuu teroitusten lisäksi myös luistimien muotoilut. Jäähallin kahvio tarjoaa kattavan valikoiman kahviotuotteita pelaajien ja kannustajien iloksi. Jäähallin pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Valmentaja- ja toimihenkilökoulutus

Seiskoissa tarjotaan seuran valmentajille ja toimihenkilöille mahdollisuudet kouluttaa itseään. Tämän ansiosta voidaan taata kaikille ikäluokille samantasoista korkealaatuista ringettevalmennusta ja -ohjausta kaudesta toiseen. Myös seuran pelaajille tarjotaan mahdollisuus ja heitä kannustetaan osallistumaan erilaisiin nuorempien pelaajien ohjaustehtäviin seurassa.

Maalivahtien koulutus ja tukeminen


(kuva Rainer Lönnbäck)

Maalivahdeille pystytään tarjoamaan viikottain joukkueharjoitusten lisäksi heille kohdistettua ammattitaitoista ja korkealaatuista maalivahtivalmennusta. Maalivahtien kehittymistä tuetaan myös mm. kevennetyillä maalivahtien kausimaksuilla.

Klaukkalan keskeinen sijainti


Klaukkalan jäähalli sijaitsee keskellä Uuttamaata ja sinne on kätevä tulla niin idästä kuin lännestäkin Voidaankin todeta, että Klaukkala sijaitsee eteläisen Suomen ringetten keskipisteessä.

Tervetuloa Seiskoihin aloittamaan ringette tai jatkamaan jo käynnistynyttä pelaajauraa!

Lisätiedot

puheenjohtaja@sevenringettes.com tai valm.paallikko@sevenringettes.com

Seiskat yhteystiedot löytyvät myös täältä

Seiskat on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa Seiskojen Facebook-sivu löytyy: https://www.facebook.com/NurmijarviSevenRingettes/ ja Instagram-tili: https://www.instagram.com/nurmijarvisevenringettes/ Myös useimmilla joukkueilla on omia SoMe-tilejään, joita