Seiskat tarjoaa erinomaiset puitteet ringeten harrastamiseen
Julkaistu: 01.02.2023 00.00

Seiskat tarjoaa erinomaiset puitteet ringeten harrastamiseen

Nurmijärvi Seven Ringettes ry on perustettu vuonna 2000 kotipaikkanaan Klaukkalan jäähalli. Sitä ennen ringetteä on pelattu jääkiekkoseura Kurran alaisuudessa, joten ringettellä on jo pitkät perinteet Nurmijärvellä. Seiskat on tullut tunnetuksi vahvana kasvattajaseurana ja edelleen jatkossakin tärkeää on, että seuramme tarjoaa hyvät mahdollisuudet ringeten harrastamiseen kaikille aina pienistä ringettekoululaisista aikuisiin sarjapelaajiin. Tämän saavuttamiseksi Seiskat pystyy tarjoamaan jäsenistölleen ensiluokkaiset puitteet. Näiksi voidaan katsoa mm.

Pelaajapolku ringettekoulusta aikuisten sarjoihin

Muutama vuosi sitten perustettu Edustusjoukkueemme takaa sen, että Seiskoissa pystytään tarjoamaan kaikille kehittymishaluisille pelaajille pelaajapolku alkaen 3-4 -vuotiaista Ringettekoululaisista aina aikuisiin SM-/Ykkössarja- ja Ladyt-joukkueiden pelaajiin.


Hyvä jäävuorotilanne


Seiskoilla on hyvä tilanne jäävuorojen suhteen. Joukkueille voidaan tarjota riittävästi sekä koko kentän, että jaetun kentän vuoroja läpi kauden. Myös harjoitusotteluiden ja erilaisten tapahtuminen, esim. turnausten, järjestäminen onnistuu varsin joustavasti käytettävissä olevien jäävuorojen puitteissa.

Klaukkalan jäähalli


Klaukkalan jäähalli on uudenaikainen jäähalli, jossa on kaksi kaukaloa, kuntosali oheisharjoitteluja varten, liikuntasali/iso neuvottelutila, juoksusuora sekä pieni neuvottelutila. Seiskoilla on myös joukkueiden käytössä useita tiloja (kuten mm. kuivauskopit) ja muuta varastotilaa varusteiden ja muun materiaalin säilyttämiseen. Hallilla on myös Seiskojen oma toimisto. Jäähallilla on myös teroitushuuone, jossa Seiskoilla on oma korkealaatuinen teroituskone, jolla onnistuu teroitusten lisäksi myös luistimien muotoilut. Jäähallin kahvio tarjoaa kattavan valikoiman kahviotuotteita pelaajien ja kannustajien iloksi. Jäähallin pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Klaukkalan jäähalli sijaitsee Nurmijärven kunnan liikuntapaikkakeskittymässä, joten hallin välittömästä läheisyydestä löytyy mm. loistavia oheisharjoittelua tiloja.

Valmentaja- ja toimihenkilökoulutus

Seiskoissa tarjotaan seuran valmentajille ja toimihenkilöille mahdollisuudet kouluttaa itseään. Tämän ansiosta voidaan taata kaikille ikäluokille samantasoista korkealaatuista ringettevalmennusta ja -ohjausta kaudesta toiseen. Myös seuran pelaajille tarjotaan mahdollisuus ja heitä kannustetaan osallistumaan erilaisiin nuorempien pelaajien ohjaustehtäviin seurassa sekä tuomarikoulutukseen.

Maalivahtien koulutus ja tukeminen


(kuva Rainer Lönnbäck)

Maalivahdeille pystytään tarjoamaan viikottain joukkueharjoitusten lisäksi heille kohdistettua ammattitaitoista ja korkealaatuista maalivahtivalmennusta. Maalivahtien kehittymistä tuetaan myös mm. kevennetyillä maalivahtien kausimaksuilla.

Klaukkalan keskeinen sijainti


Klaukkalan jäähalli sijaitsee keskellä Uuttamaata ja sinne on kätevä tulla niin idästä kuin lännestäkin Voidaankin todeta, että Klaukkala sijaitsee eteläisen Suomen ringetten keskipisteessä. Kannattaa myös huomioida että kaikki Seiskojen treenit ovat yhdessä paikassa, eli omassa kotihallissamme.

Tervetuloa Seiskoihin aloittamaan ringette tai jatkamaan jo käynnistynyttä pelaajauraa!

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat kysymällä:

  • seurasta yleensä: toimisto@sevenringettes.com
  • kilpajoukkueet: valm.paallikko@sevenringettes.com sekä joukkueiden johtajat (edu_jojo, b_jojo ja c_jojo@sevenringettes.com)
  • juniorijoukkueet: jr.valm.paallikko@sevenringettes.com sekä joukkueiden johtajat (d_jojo, e_jojo, f_jojo sekä g_jojo@sevenringettes.com)

Seiskat on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa Seiskojen Facebook-sivu löytyy: https://www.facebook.com/NurmijarviSevenRingettes/ ja Instagram-tili: https://www.instagram.com/nurmijarvisevenringettes/ Myös useimmilla joukkueilla on omia SoMe-tilejään, joita kannattaa seurata.


Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!