Aprillipäivänä 2022 kerroimme tällaista: Seiskoista joukkue Ringetten uuteen Maailmanliigaan!
Julkaistu: 01.04.2022 09.10

Aprillipäivänä 2022 kerroimme tällaista: Seiskoista joukkue Ringetten uuteen Maailmanliigaan!

1.4.2022

Nyt se on julkaisukelpoista!

Seiskat on kutsuttu mukaan Ringetten uuteen Maailmanliigaan yhtenä harvoista suomalaisjoukkueista. Ringetten voimakkaan yleistymisen myötä lajista on kiinnostuttu perinteisten Kanada, Usa, Ruotsi, Tsekki -maiden lisäksi myös muissa maissa aina Afrikkaa ja Etelänapamannerta myöten.

Uusi sarja on tarkoitus aloittaa jo ensi syksynä ja siksi järjestelyt on kovassa vauhdissa.

Seiskoissa todetaan, että Etelänapamantereen olosuhteet eivät tule aiheuttamaan ongelmia, sillä kylmään on totuttu ja liikkumista hankalassa jäätikkömaastossa on treenattu koko kulunut talvi jäähallimme parkkipaikalla.

Seuran jäsenten apua toivotaan sen sijaan valmistautumisessa otteluihin Afrikan joukkueita vastaan. Ulkona voimakkaassa auringonpaisteessa pelattavat ottelut ovat haasteellisia voimakkaan ja häikäisevän auringonpaisteen johdosta. Tämän vuoksi Seiskat toivoo, että seuran jäsenet ja kannattajat keräisivät kotoa kaikki joutilaat aurinkolasit ja toimittaisivat niitä TÄNÄÄN perjantaina 1.4. Klaukkalan jäähallille klo 18-18.02 välisenä aikana. Aurinkolasien vastaanottopiste avataan Seiskojen toimistoon.

Nyt kaikki mukaan innolla edistämään tätä ringetten uutta maantieteellistä aluevaltausta!

Nurmijärvi Seven Ringettes ry

Klaukkalan Jäähalli

Lepsämäntie 12, 01800 Klaukkala

toimisto(at)sevenringettes.com

Y-tunnus: 1619658-9


Ringetteä Nurmijärvellä vuodesta 2000!